closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Енергетик-Миклуш" - переможець турніру пам’яті Павла Худзіка

"Енергетик-Миклуш" - переможець турніру пам’яті Павла Худзіка
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1132
0

12 січня в Теофіполі відбувся четвертий турнір з міні-футболу пам’яті Павла Худзіка, який трагічно загинув в автокатастрофі в 2015 році.

За свою футбольну кар’єру Павло найбільше запам’ятався своїми виступами за команди ФК "Львів", "Оболонь" та "Зоря". В цьому році турнір зібрав вісім команд, які представляли Тернопіль (АРС "Кераміка" та ФК "Уругвай"), Шепетівка (ФК "Темп"), Нетішин ("Енергетик – Миклуш"), Славуту (МФК "Славута"), Ланівецьку ОТГ та дві команди з Теофіполя.

"Енергетик-Миклуш" - переможець турніру пам’яті Павла Худзіка - изображение 1

На відкритті турніру виступили Олександр Мандзюк та Олександр Воловик, які разом з Павлом грали не один рік. Команди було розподілено на дві групи по чотири команди. В матчі за третє місце зустрілись команди Теофіполя та "Друзі Худзіка". Фортуна була на боці команди Теофіполя. У фіналі зіграли команди "Енергетик-Миклуш" та "Темп". Основний час не виявив переможця (нічия 3:3), а в серїї шестиметрових штрафних ударів кращими були футболісти з Нетішина.

Переможець та призери змагань нагороджені кубками, грамотами, а команди-учасниці м’ячами від Хмельницької обласної федерації футболу, які вручив рідний брат Павла Худзіка - Ігор.

"Енергетик-Миклуш" - переможець турніру пам’яті Павла Худзіка - изображение 2

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →