closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Генеральна репетиція "Сокола"

Генеральна репетиція "Сокола"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
447
0

СФК "Сокіл" провів останній контрольний матч перед початком чемпіонату Київської області. Своєрідною генеральною репетицією для підопічних Олега Самченка стала зустріч з командою першої ліги чемпіонату Києво-Святошинського району – ФК "Гореничі".

Тренерський штаб "Сокола" не зміг задіяти у матчі всіх ключових футболістів (наприклад, Еммануеля Окодуву), зате перевірив гравців, що прибули на перегляд. Зокрема у стартовому складі команди на поле з’явилися Олександр Копач, попереднім клубом якого був ФК "Межигір’я" (Нові Петрівці), та вихованець київського "Динамо" Юрій Медведєв, відомий по виступам за "Путрівку". Саме останній змарнував декілька нагод для взяття воріт до того, як "Соколу" вдалося вийти вперед. На 37-й хвилині подачу зі штрафного ударом головою замкнув Юрій Сапоненко. За декілька хвилин центральний півзахисник відзначився ще й результативною передачею, організувавши Медведєву вихід тет-а-тет з голкіпером. Цього разу Юрій своєї нагоди не змарнував.

По перерві справу до погрому довів Микола Весельський, який дотепно у дотик переправив м’яч у ворота після удару Руслана Періжка. У середині другого тайму суперникам "Сокола" вдалося відіграти один гол. Після дальнього пострілу центрального півзахисника ФК "Гореничі 1960" помилився голкіпер "соколів" Андрій Марченко. Проте, вже за декілька хвилин підопічні Олега Самченка повернули собі перевагу у три м’ячі – Адама грудьми замкнув простріл з правого флангу і таким чином реабілітувався за нереалізований перед цим пенальті.

Читайте також: Денис Сабатюк залишив СФК "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)

Довершили погром суперника Мухаммед і Адама. Лівий півзахисник з близької відстані розстріляв ворота після прострілу Періжка, а Адама увінчав результативним ударом власний індивідуальний прохід у штрафний майданчик суперника – 6:1.

СФК "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - "Гореничі-1960" 6:1

Голи: Сапоненко 37, Медведєв 40, Весельський 47, Адам 65, 90, Мухаммед 80

СФК "Сокіл" (стартовий склад): Кіриченко, Литвин, Пустовіт, Паламарчук, Скринник, Сапоненко, Унинець, О.Ковтун, Копач, Захарченко, Медведєв. На заміну виходили: Марченко, Скаскевич, А.Ковтун, Адам, Шорніков, Весельський, Мухаммед, Кубах.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →