closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Бужора": перезавантаження

ФК "Бужора": перезавантаження
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
483
0

Як зазначив у телефонній розмові президент футбольного клубу Василь Лазорик, до лав команди задіють насамперед місцевих гравців. Зокрема, на таке рішення вплинув і той факт, що, маючи 7 легіонерів минулого сезону, ФК "Бужора" посів тільки 8 місце. Отож настав час спробувати себе місцевим виконавцям. Такої політики комплектації дотримуються й Іршавський міський голова Степан Бобик та депутати, котрі спільно забезпечуватимуть функціонування ФК, зокрема залучаючи й бюджетні кошти.

Як наслідок, із легіонерів будуть лише воротар Василь Русин із Чинадієва та мукачівець Юрій Сорока. Крім того, розраховують на досвідчених виконавців Мирослава Ломагу, Івана Бандуровича, Івана Бровдія, Василя Симканича та деяких інших. "Підтягуватимуть" до "основи" юнаків. Отож "Бужора" рухатиметься вперед на сплаві молодості й досвіду. А очолюватиме команду Віктор Цогла, який успішно зарекомендував себе в роботі з юнаками (свого часу під керівництвом згаданого наставника вони стали чемпіонами області).

Читайте також: "Севлюш" (Виноградів) - переможець Зимової першості Закарпаття

Поки в колективі є проблема із центральним захисником. І загалом комплектація "основи" ще триває. Водночас закуплено форму та м’ячі для обох складів.

Нещодавно іршавці зіграли товариську гру з ФК із Боржавського й виграли 4:1. Активно готують до нового сезону й стадіон клубу. Отож упевнено можна сказати, що "Бужора" перезавантажується.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →