closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Нива" (Підгайці) подала заявку на сезон

"Нива" (Підгайці) подала заявку на сезон
Изменить размер a+ a-
1184
0

До заявки підгацької "Ниви" на сезон-2019 потрапили 17футболістів. Серед цього числа немає лідерів команди – воротаря Дениса Остяка, який перейшов до чортківського "Кристалу", захисника Андрія Біскупа – знаходиться в розташуванні ФК "Збараж" та півзахисника Руслана Хабарова, який перебрався до ФК "Нараїв" (Бережанський район).

Натомість головному тренерові "Ниви" Петру Дмитровичу Калиняку вдалося втримати одного з кращих нападників першої ліги чемпіонату Тернопільської області 2018 року, вихованця хмельницького футболу Олександра Гизлика, на якого претендували кілька команд, в тому числі чортківський "Кристал", за який Сашко навіть встиг забити кілька голів у контрольних матчах.

Серед новачків команди також варто відзначити ще одного представника Хмельниччини – 22-річного захисника Ігоря Моночкова з "Случа" (Красилів), а також атакувального півзахисника, котрий може з успіхом зіграти і в нападі – Тараса Свінціцького, який у минулому сезоні виступав одразу за дві команди – ФК "Ланівці-ОТГ" та ФК "Трибухівці" (Бучацький район), натомість є уродженцем Підгаєцького району.

***

воротарі: Олег Бойко (ФК "Ласківці" Теребовлянський р-н), Іван Мороз;

захисники: Володимир Подлецький, Тарас Комарницький, Олег Тринадцятко, Андрій Федів Сергій Грошко (ФК "Тернопіль-Педліцей"), Ігор Моночков ("Случ" Красилів);

півзахисники: Олег Гоцко, Ярослав Чернець, Віталій Щебивовк, Тарас Свінціцький (ФК "Трибухівці"), Віталій Берегуля (ФК "Біла" Тернопільський р-н);

нападники: Олександр Гизлик, Роман Гоцко, Тарас Кальба, Дмитро Кріса.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →