closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Сергій Шут: "Хочете вигравати - дзвоніть "Балашу"

Сергій Шут: "Хочете вигравати - дзвоніть "Балашу"
Изменить размер a+ a-
649
0

У інтерв'ю прес-службі "Джуніорс" президент клубу Сергій Шут розповів, з чим були пов’язані минулорічні проблеми команди.

- Іноді життя наносить удари, тому минулий сезон був важким у плані фінансів. Хочу висловити велику подяку Ярославу Єдакову. Без нього мрії про стадіон у Шпитьках лишилися б мріями. Також дякую Андрію Торшину і Сані Репєхі – це люди з великої літери і з широкою душею. Без них ми навряд чи зберегли б команду. Вони знають, що я їм завше буду вдячним, підставлю плече і в будь-якій ситуації прийду на допомогу. В цьому році сильно допомагає і підтримує команду Дмитро Димнич, за що йому низький уклін. Вдячний долі за те, що звела нас.

Окремо хочу відзначити Юрія Балашева. Мені поталанило, коли ми вирішили грати у чемпіонаті Київської області. Дуже поталанило. Спортивним директором "Джуніорс" став Юрій Балашев. І зараз, через призму років і досвід, можу з впевненістю сказати, що він - найкращий функціонер в аматорському футболі країни. З величезним відривом. Тож маю цінну пораду: якщо ви маєте багато бажання, трохи ресурсу і амбітні цілі - дзвоніть "Балашу". І навіть не вагайтеся! Бо хтось його може набрати раніше.

Читайте також: "Джуніорс" був, є і буде

В нас завше були дуже круті тренери. Вадік Гордієнко і Жека Чуприна – молоді спеціалісти нового формату. Їх велика заслуга у тому, що "Джуніорс" став брендом всеукраїнського масштабу. Перед ними ще залишилися певні фінансові зобов’язані, але переконаний, що ми дуже скоро закриємо всі питання.

Років 15 тому (коли ми збирали на гру всіх, кого могли спіймати на вулиці, а на гостьові ігри їздили в кузові грузового авто) один з нинішніх районних футбольних функціонерів сказав мені: "Команда зі Шпитьок ніколи не виграє чемпіонат району - не та "вагова категорія". Мабуть, ці слова мене трохи зачепили. Але якби мені тоді хтось сказав, що ми станемо чемпіонами області, виграємо все в районному футболі і футзалі, матимемо найкращу в країні футбольну поляну, за нас бігатиме Сашко Алієв і інші зірки – напевне, як мінімум покрутив би пальцем біля скроні. Тому ще одна порада: будьте реалістами - вимагайте неможливого. Бо мрії збуваються і нема нічого неможливого. Перевірено!

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →