closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 7-й тур. "Джуніорс" став лідером

Чемпіонат Київської області. 7-й тур. "Джуніорс" став лідером
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1027
0

"Джуніорс" узяв гору над "Меліоратором" у непростій боротьбі, проте безапеляційно. Вельми допоміг швидкий гол — уже на другій хвилині, коли Даценко, відгукнувшись на подачу Алієва зі штрафного, головою переправив м’яча в сітку. Надалі гра була рівною, але бучанці реальних нагод у чужих володіннях не мали. Зате "Джуніорс" результат подвоїв: Апанчук ударив без роздумів, отримавши передачу з правого флангу.

Безкомпромісна міжусобиця на баришівський лад переможця не виявила, хоча в обох команд можливості домогтись успіху були. Ближчими до бажаного виявилися чемпіони, котрі й каркас перевірили на міцність, і територією володіли довше, і в останню чверть години затисли суперника на його половині. Але й "Патріот", з найкращим голкіпером Київщини Скибенком і бездоганним опорником Костромою в складі, можуть нарікати на примхливість долі в окремих епізодах. Принаймні найсвіжіший новачок народної команди — недавній професіонал Сікорський — міг ознаменувати прем’єру й чимось більшим, аніж активність, але не поталанило.

Третю перемогу поспіль після серії з трьох поразок здобуло "Межигір’я", яке переграло "Сокіл" і до перерви могло забити принаймні тричі. Гол, однак, був один і провів його Піскун з подачі Давидовського.

Мінімальну перемогу вивезла з Ірпеня "Десна". Після пострілів Магаляса в поперечку та Насімі в стійку Воробей-старший ударом головою замкнув подачу Постоловського, а започаткував результативну комбінацію легендарний Руженцев.

"Беркут-Легіон" уже звично поступився в Калинівці, але на цей раз — узагалі без шансів. Дуплетом вистрілив Кушка, причому в обох випадках удари капітана "Асканії-Флори" були воістину віртуозними. А в ролі результативних асистентів виступили Ворона та Тверезенко.

Сьомий тур увінчає завтра ввечері поєдинок у Денихівці. А поки що "Джуніорс" і "Меліоратор" мають по 15 очок, у "Десни" — на пункт менше. Та позицію лідера займає команда зі Шпитьків.

Результати 7-го туру

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 2:0 (Кушка, 9, 76).

Атаманенко, Лебединець, Войтович, Ворона, Нездатний, Кучерук (Тверезенко, 60), Матвієнко, Громей (Бєлов, 90+3), Гаркуша, Дорогань (Жмакін 70), Кушка (Мазур, 86) — Сафронов, Панченко, Давиденко, Павлик, С.Римарьов (Шепковський, 70), Шорников, Сирдюк, Миколаюк (Бондаренко, 78), Чекед (І.Римарьов, 88), Самотуга (Пивовар, 82), Коба (Рафаловський, 58).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:0 (Піскун, 28).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — МЕЛІОРАТОР (Буча) — 2:0 (Даценко, 2, Апанчук, 66).

Рум’янцев, Науменко, Даценко, Ремезовський, Яременко (Баб’юк, 87), Маринчук (Курята, 85), Осадчий, Алієв (Нечай, 46), Димнич (Скляренко, 79), Костяний (Лящук, 68), Апанчук (Чорновол, 84) — Яковчук, Басалкевич, Нестерчук (Мельник, 87), Рижук, Змієвець (Нагорняк, 65), Парубець, Масник, Єрмоленко (Марчук, 46), Гарасюта, Джикія (Драч, 79), Скуратівський.

АВАНГАРД (Бзів) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 0:0.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ДЕСНА (Погреби) — 0:1 (А.Воробей, 86).

Сабатюк, Богданов, Харченко, Мамчур, Дубовець, Ільченко, Даниляк, Здановський, Дрьомов (Боженко, 76), Климанов (Слободян, 66), Трофименко (Силак, 88) — Гришаков, Петрусенко, Влаєв, Данилов, Магаляс, А.Якимлюк, Руженцев, Насімі (Постоловський, 67), Є.Воробей (Аландарєв, 90), А.Воробей (Р.Якимлюк, 90+3), Козюберда (Степаненко, 60).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Олександр Апанчук "Джуніорс"8 (1)
2Євген Воробей "Десна"5
3Олексій Поспєлов "Авангард"4
4Ярослав Піскун "Межигір'я"4
5Владислав Коба "Беркут-Легіон"4
6Євген Сусла "Патріот"3
7Богдан Самотуга "Беркут-Легіон"3
8Андрій Воробєй "Десна"3
9Роман Дорогань "Асканія-Флора"3 (2)
10Микита Ходаковський "Діназ-2"3
11Сергій Кушка "Асканія-Флора"3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →