closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олександр Безпалий: "Постараюся забити два голи"

Олександр Безпалий: "Постараюся забити два голи"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
957
0

В суботу, 1 червня, відбудеться заключний тур чемпіонату України серед аматорів. Наш "Діназ" цього дня відправиться до Корюківки, де проведе поєдинок з місцевим "Авангардом". Нагадаємо, що у першому колі ці команди розійшлися в Лютежі миром (2:2) і тоді один з м’ячів у ворота гостей провів Олександр Безпалий.

Напередодні на столичному стадіоні ЦСКА відбулося передігрове тренування підопічних Володимира Бондаренко. Одразу після нього ми попросили атакувального півзахисника діназівців Олександра Безпалого розповісти про своє відновлення (адже він лишень недавно покинув лазарет) і готовність до гри з "Авангардом".

"Так, у мене була неприємна травма привідного м’язу і довелося два тижні відновлюватися, - говорить гравець "Діназу". – Лікарі, кріосауни… Слава Богу, все залікував і зараз вже в основній групі займаюся. Щодо поразки від "Авангарду" Бзів у попередньому турі, то вважаю, що вже кінець сезону, трішки розслабилися і це зіграло злий жарт з нами. В першому таймі досить-таки непогано виглядали і якби не індивідуальні помилки… В другому таймі "підсіли" трохи і так вийшло, що пропустили два голи. Дуже погані голи.

По грі з "Авангардом" Корюківка. Завтра постараюся забити два голи, принести перемогу команді і поїхати звідти з хорошим настроєм.

У чемпіонаті я зіграв багато і найбільш запам’ятався, напевно, матч з "Олімпіком", коли обіграли 10:2. Думаю, там повеселилися добре.

Планів на відпустку багато. Мабуть, поїду кудись відпочити. Можливо в Туреччину, підготовлюся до зборів, переосмислю все і буду починати сезон з холодною головою.

Особисті цілі в другій лізі? Набрати оптимальну форму, обійтися без травм, а там вже тренери будуть вирішувати, хто гратиме, а хто ні".

Додамо, що матч у Корюківці розпочнеться о 16 годині.

Цього ж дня о 17 годині в Погребах стартує поєдинок чемпіонату Київської області у вищій лізі. "Діназ-2" зустрінеться з "Десною", яка нині перебуває в середині турнірної таблиці.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →