closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Богдан Костик: "Якщо буде підсилення, то тільки точкове"

Богдан Костик: "Якщо буде підсилення, то тільки точкове"
Изменить размер a+ a-
757
0

Перше коло чемпіонату Львівщини футбольний клуб "Юність" (Верхня Білка) завершив на першому місці у турнірній таблиці. Команда Богдана Костика здобула 9 перемог та два матчі звела до нічийних результатів. У графі поразки у "Юності" горить нуль, а відтак це не може не радувати вболівальників команди. Про виступи команди у першому колі, якість футболу, новачків, зміни та плани на майбутнє в інтерв’юклубній прес-службі розповів головний тренер команди Богдан Костик.

- Богдане Івановичу, яким для Вас та команди було перше коло чемпіонату?

- Перше коло змагань, вважаю, ми провели рівно. Відрізками я бачив той футбол, який і хочу бачити у майбутньому. Втім, цілісної картини наразі немає, але моментами команда грала дуже добре. Щодо самого чемпіонату, то група лідерів сформувалася саме та, яку і очікували більшість вболівальників. Інші команди, на жаль, відстали в турнірній таблиці, а відтак мають дещо великий відрив від лідерів.

- У першому колі у ворота "Юності" було призначено 5 пенальті. Не забагато, на Вашу думку?

- В окремих епізодах це розконцентрованість гравців, по-іншому пояснити не можу. Вважаю, що два пенальті з п’яти були призначені несправедливо. Як показали самі матчі, ці пенальті для нас були як холодний душ.

- Як охарактеризуєте гру новачків команди у першому колі?

- В загальному новачками я задоволений. Якщо перейти на персоналії, то Максим Занько дуже добре виглядав наприкінці першого кола чемпіонату. У нього тривав так званий процес адаптації. Йому треба додавати ще в плані агресивності.

Андрій Курилишин також додав під завершення першого кола чемпіонату. На початку сезону у нього був спад, але він розігрався і, як і Занько, наприкінці першого кола виглядав добре. Андрію, щоб вирости у хорошого футболіста, потрібно ще багато працювати над собою.

Омар Набізада не проходив збори з командою, але відразу влився в основний склад команди. У нашій команді він тільки розпочинає розкриватися. Він віддав чимало гольових передач, дуже непогано виглядав в окремих матчах, тому його грою я задоволений.

Микола Богданов додав команді футбольної стрункості. Микола – системний гравець, якому не потрібен час на адаптацію. Були відрізки коли йому було важко на футбольному полі, але він команді допоміг, особливо в плані того, що додав стрункості гри усього колективу.

Іван Гаврушко отримав серйозну травму у матчі з "Енергетиком-Рочином", тому чимало матчів пропустив. Ми на Івана розраховуємо уже у другому колі чемпіонату, де у нього буде достатньо можливостей, щоб себе проявити.

Костянтин Деревльов у першій грі оформив дубль, зіграв відмінно, але зазнав прикрої травми на тренуванні, тому пропустив великий проміжок часу і не зміг набрати ігрову форму. Зараз йому потрібно провести хороші збори, набрати відповідну фізичну форму і готуватися до матчів уже у другому колі чемпіонату.

Павло Макогон не був стабільним гравцем основного складу команди. Втім, у тих матчах, у яких він грав, він допоміг команді.

Від Олексія Омельченка на початку чемпіонату ми очікували більшого. На жаль, він не пройшов збори з командою, але на це є об’єктивні причини. На команду він працював добре, ніяк не міг забити гол, а для нападника це одне з найголовніших завдань. Втім, коли Олексій адаптувався до нашої гри, то почав забивати. В останніх двох матчах він забив по два голи, а відтак, мабуть, шкодує, що завершилося перше коло чемпіонату (сміється).

Приємно здивував у першому колі Олег Шептицький, який забивав ледь не у кожному матчі команди. Олег – признаний бомбардир команди. На повагу уже заслуговує той факт скільки часу він провів на футбольному полі. Можливо, Олег уже не може увесь матч грати на високому рівні, але своїх бомбардирських якостей він не втратив.

- Зі сторони склалося враження, що новачки зуміли створити конкуренцію у складі команди. Чи усі її витримують?

- Конкуренція за місце в основному складі команди справді зросла. Новачків в команду ми і запрошували з такою метою, щоб вони створювали цю конкуренцію і допомагали команді розвиватися. Конкуренція у нас дуже хороша, здорова і вона спонукає гравців викладатися на кожному тренуванні. Звичайно, дехто її переносить болючіше, аніж інші гравці, але в команді повинні грати кращі футболісти на даний момент кожного матчу.

- Які зміни слід очікувати вболівальникам у другому колі чемпіонату?

- На даний момент бажання продовжити кар’єру в іншій команді виявив Павло Макогон. У нас Павло не мав стабільного місця в основному складі команди. У новій команді ймовірно таки він буде мати більше ігрової практики. Мені приємно було з ним працювати, тому бажаю йому успіхів у новому колективі.

- Чи плануєте підсилення? Якщо так, то які позиції?

- Якщо буде підсилення, то тільки точкове – один-два футболіста. Команда зараз є непогано зіграною, тому щось змінювати я не бачу сенсу.

- Команда наразі перебуває у відпустці. Які завдання отримали хлопці на наступні три тижні?

- Перше завдання - це відновитись фізично і психологічно і не забувати підтримувати форму самостійно. До першого матчу у нас буде підготовка лише два тижні і втягуватися в роботу ми будемо "без розкачки". На тренуваннях на нас очікує серйозна робота. З відпустки команди вийде 20 липня. Зіграємо один товариський матч і проведемо насичений збір.

- Як Вам атмосфера на домашніх та виїзних матчах команди?

- Команда завжди відчувала підтримку вболівальників як і на домашніх, так і на виїзних матчах. Звичайно, деякі вболівальники хочуть, щоб ми на 5-ій хвилині виграли вже 4:0, але так не буває, це футбол. А від себе і від команди хочу їм подякувати за підтримку у першому колі. Бажаю їм не збавляти оборотів у другому колі чемпіонату.

- Яким бачите друге коло чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини? Чим воно відрізнятиметься від першого?

- Друге коло чемпіонату буде ще емоційніше, аніж було перше. Звісно, згадуючи минулий рік, можна очікувати чимало несподіванок.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →