closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Габ'ян: "Ведемо перемовини з низкою гравців"

Андрій Габ'ян: "Ведемо перемовини з низкою гравців"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
564
0

Продовжуємо підбивати підсумки першого кола чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини. Цього разу інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з тренером-гравцем футбольного клубу "Самбір" Андрієм Габ'яном.

– Я незадоволений результатами нашої команди в першому колі. Ми слабо стартували, згодом у нас була тривала безпрограшна серія, але перед літньою перервою нам забракло сил та наснаги для здобуття перемог. Ми повинні були брати очки в іграх зі львівською "Погонню" та новояворівським "Гірником", однак чимало наших гравців уже були в стані відпустки.

До того ж розрив зв'язок отримав наш другий голкіпер, а перший воротар Андрій Мойсин був задіяний у тренуваннях воротарів юнацької збірної України. Ми хотіли перенести ті матчі, однак нам не пішли на зустріч.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Однозначно, нам потрібно підсилюватися. Зазвичай ми переглядаємо гравців, які не підійшли лідерам обласного чемпіонату. "Самбір" фінансується за кошти з місцевого бюджету, тож фінансові можливості щодо нових виконавців у нас обмежені.

Сьогодні наш нападник Богдан Іванченко перебуває на тренувальних зборах із волочиським "Агробізнесом", що виступає в Першій лізі України. Він відіграв уже у складі цього колективу декілька товариських поєдинків. Богданові 22 роки, приємно, що самбірських молодих футболістів помічають професіональні команди.

Читайте також: Дмитро Кондра: "Хочемо фінішувати в першій шістці"

На жаль, у ФК "Самбір" немає стабільності складу. Щороку посеред сезону від нас ідуть 2-3 гравці. Наразі ми, зокрема, ведемо перемовини з футболістами футбольного клубу "Мостиська", який через порушення регламенту відсторонили від обласних змагань, із захисником Романом Танечником, котрий нещодавно залишив ФК "Миколаїв". Нам потрібно змінювати половину власної захисної ланки, тому основний акцент робимо на оборонцях.

Хочеться нарешті потрапити в трійку призерів, однак цього сезону це складно зробити, оскільки великий відрив від 3-го місця. Нам приємно, що ми награємо своїх вихованців, що ними цікавляться серйозні команди. Працюватимемо далі й обговорюватимемо з нашим керівництвом подальші плани, – зазначив Андрій Габ'ян.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →