closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Галичина" (Чернихівці) - володар Кубка Збаразького району

"Галичина" (Чернихівці) - володар Кубка Збаразького району
Изменить размер a+ a-
2394
0

У неділю, 25-го серпня, в Зарубинцях відбувся фінал Кубка Збаразького району. У вирішальному матчі зустрілися "Галичина" (Чернихівці) та "Нижчі Луб'янки". Для визначення володаря трофею командам знадобилося трохи більше 120 хвилин. Перемогу з рахунком 3:1 у овертаймі святкували футболісти "Галичини".

Про перебіг подій у матчі на своїй сторінці у фейсбук розповів голова Збаразької районної федерації футболу Володимир Курило. Далі наводимо цитату:

Початок зустрічі був за командою з Нижчих Луб'янок, яка створила кілька небезпечних моментів біля воріт "Галичини". Однак в одних випадках нападників підводила точність, в інших випадках доволі надійно зіграв воротар команди з Чернихівців Віктор Чердаков. І все ж на 15-й хвилині форвард "Нижчих Луб'янок" Богдан Батюк скористався своїм моментом і відправив м'яч у ворота "Галичини". Після цього футболісти з Нижчих Луб'янок ще деякий час володіли ініціативою, а надалі гра вирівнялася.

У перерві матчу для глядачів було проведено конкурс із жонглювання м'ячем, переможцем якого (отримав футбольний м'яч від районної федерації футболу) став юний уболівальник із с.Зарубинців Андрій Кривенький.

В другому таймі гравці "Галичини" дещо активізувались, частіше стали виникати небезпечні моменти біля воріт Мирослава Віцінського, який неодноразово виручав свою команду. Ставало помітним, що футболісти нижчелуб'янківської команди втомлюються, а повноцінних замін у цьому матчі в них, на жаль, не було.
Переломною в матчі стала 76 хвилина. Швидка атака "Галичини" і вихід віч-на-віч Дмитра Синиці з воротарем завершився порушенням правил команди з Нижчих Луб'янок у своєму карному майданчику. Пенальті чітко реалізував Богдан Іваськів.
Основний час не виявив переможця. В додатковий час на 100-й та 106-й хвилинах гравці команди з Чернихівців Дмитро Синиця та Василь Процик встановили остаточний результат поєдинку - 3:1 на користь "Галичини". Кубок району сезону 2019 року знайшов свою прописку у Чернихівцях.

По закінченні матчу відбулось урочисте нагородження команди-володаря Кубка району та команди-фіналіста, а також гравців та керівного складу команд. Обидві команди нагороджені кубками, дипломами і футбольними м'ячами, а гравці, тренери та представники команд - медалями і грамотами.
Призи і грамоти також отримали і кращі гравці фінального матчу - Дмитро Синиця ("Галичина") та Олександр Мдинарадзе (ФК"Нижчі Луб'янки"). Грамотами відзначені і арбітри фінальної зустрічі.
Подяки вручені активістам футбольної справи, жителям с.Зарубинці Роману Синюті, Зіновію Лисому, Петру Кривенькому, Андрію і Петру Білику, сільському голові Ярославу Шморгаю за сприяння і допомогу при проведенні фінального матчу розіграшу Кубка Збаразького району з футболу серед аматорів сезону 2019 року.

"Галичина" (Чернихівці) - володар Кубка Збаразького району - изображение 1

На фото: фіналіст Кубка Збаразького району - "Нижчі Луб'янки"

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →