closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
Реєстрація
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Костянтин Деревльов: "Хочу довести, що є ще порох у порохівницях"

Костянтин Деревльов: "Хочу довести, що є ще порох у порохівницях"
Змінити розмір a+ a-
484
0

Нападник "Кар'єра-Дністра" з Торчиновичів і Старого Самбора Костянтин Деревльов наразі з 11-ма голами очолює гонитву бомбардирів Меморіалу Ернеста Юста-2020.

Він не забивав лише в одному з 5-ти поєдинків "кар'єрців" на цьому турнірі. Інформаційний центр Львівської Асоціації футболу поспілкувався з досвідченим гравцем.

– Костю, цьогоріч Тобі виповниться 37 років. Однак навіть попри такий доволі солідний як для футболіста вік Ти відзначаєшся в іграх хорошою результативністю. Як тримаєш відповідний рівень?

– Я вже не надто швидкий на футбольному полі, але витягую завдяки досвіду, адже пограв у багатьох командах. Моя мотивація – довести, що є ще порох у порохівницях. Окрім цього, важливі гольове чуття і вміння вибрати правильну позицію.

– Чи задоволений Ти результатом жеребкування, згідно з яким, в 1/4 фіналу Меморіалу Ернеста Юста "Кар'єр-Дністер" зустрінеться з "Юністю" із Верхньої та Нижньої Білок?

– "Кар'єр" був у групі "несіяних" команд, тож, зрозуміло, що ми не могли потрапити на слабкого суперника. Волею жеребу нам випала "Юність", кольори якої я деякий час захищав минулого сезону. Коли сказав хлопцям, що йду на жеребкування, вони пожартували, що тоді 100-відсотково зустрінемося у чвертьфіналі з "білками". Як бачимо, саме так і сталося (посміхається – ред.).

Цікаво перевірити свої сили в дуелі з чинним чемпіоном Львівської області. Приємно зустрітися на футбольному полі з колишніми партнерами. Звичайно, для мене це принципова гра, не хочу нікому поступатися.

Меморіал Ернеста Юста – хороший турнір, в якому беруть участь чимало добротних команд. У ході цих змагань награємо склад перед стартом у Прем'єр-лізі Львівщини. "Кар'єр" уже потрапив у вісімку кращих учасників цьогорічного Меморіалу Юста. На мою думку, для нас це хороший результат.

Проте, як відомо, апетит приходить під час їжі. Непоганий рівень гри ми продемонстрували на стадії 1/8 фіналу у протистоянні з прем'єр-ліговою дрогобицькою "Галичиною". У тій зустрічі нас трохи підвела реалізація моментів, але, поступаючись 0:2, після перерви ми зібралися, зрівняли рахунок і в серії післяматчевих пенальті здобули перемогу.

– Команда, яка представляє Торчиновичі і Старий Самбір, повернулася в обласну Прем'єр-лігу. Які завдання стоять перед "кар'єрцями" на сезон-2020?

– Зробимо все для того, аби розвиватися і гідно виглядати на фоні прем'єр-лігових колективів. Чітких завдань перед нами не ставили, але пасти задніх на новому рівні ми не будемо. Битимемося за потрапляння в першу п'ятірку.

– Костю, у Твоїй насиченій футбольній кар'єрі є досвід виступів за океаном.

– Так, наш земляк Володимир Коваль виїхав у Канаду, де грав у футбол. Там за 16 років він створив команду "Юкрейн Юнайтед" і хотів, щоби в її складі були лише українці. Тож я, виступаючи на той час у чемпіонаті Другої ліги України за рівненський "Верес", отримав запрошення в цей колектив. Мені сподобалася така пропозиція. Серед запрошених були також мої партнери по "Вересу" Віталій Дністрян та Любомир Гальчук.

Таким чином я два роки захищав кольори "Юкрейн Юнайтед", яка змагалася у вищій лізі канадського району Онтаріо. Досі підтримуємо зв'язок із хлопцями. Мене разом із воротарем об'єднаної команди підмонастирського "Фенікса-Стефано" і "Демні" Назаром Литвином запрошують на різноманітні турніри в Америку. Цьогоріч наприкінці травня поїдемо в Детройт на щорічний Кубок Великих озер між колективами української заокеанської діаспори.

Оцініть матеріал
Поділитися

Рейтинг букмекерів

4500 грн + 100FS
Забрати подарунок →