closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - переможець Меморіалу Чанових

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - переможець Меморіалу Чанових
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1362
0

Ювілейний – десятий за ліком - Меморіал пам’яті представників уславленої династії воротарів Віктора Гавриловича та Віктора Вікторовича Чанових завершився тріумфом "Сокола" з Михайлівки-Рубежівки.

У фіналі турніру, який вкотре відбувся на затишному міському стадіоні у Вишневому, суперником досвідченого кубкового бійця стала "Нива" (Бузова) – новий амбітний футбольний проект на теренах Київщини, який мріє повторити шлях "Колоса" з Ковалівки.

У півфінальному двобої з СК "Гатне" підопічні Віктора Концурака вразили футбольну спільноту Києво-Святошинського району чудовою функціональною готовністю і відмінною командною швидкістю. Проте, у фіналі на перший план вийшла дисципліна і тактична грамотність, які кращими виявилися саме у "Сокола". Не форсуючи подій, підопічні Олега Самченка від початку матчу діяли від оборони, спокійно і виважено виходили з-під пресингу і при кожній нагоди активно переходили у наступ, намагаючись використати вільні зони.

Перший гольовий момент "соколи" створили вже на початку матчу. Досвідчений Еммануль Окодува як у найкращі свої роки на фланзі позиційно переграв опікуна, увійшов у штрафний майданчик і зробив зручну передачу на Віталія Ємельянова. Найкращий захисник чемпіонату Київщини-2019 опинився перед порожніми воротами, але примудрився схибити. Згодом за участі того ж Окодуви "соколи" створили ще одну відмінну нагоду для взяття воріт. Найкращий бомбардир чемпіонату України-2006 вивів на ударну позицію Івана Подшивалова, але фланговий півзахисник "Сокола" з декількох метрів відправив м’яч над перекладиною.

Після короткої перерви на водопій фестиваль змарнованих нагод продовжив вже сам Окодува. Нігерієць відгукнувся на флангову подачу та головою пробив у протихід голкіперу "Ниви" - цього разу команді з Бузової на допомогу прийшла стійка. За декілька хвилин каркас воріт вдруге врятував команду Віктора Концурака (Сергій Скаскевич замкнув подачу Віталія Ємельянова з кутового).

"Нива" до перерви жодного разу не потурбувала голкіпера суперників. Небезпеку біля власних воріт двічі створили самі "соколи". Спочатку Денис Толєбаєв, отримавши передачу від партнера, необачно махнув ногою повз м’яч – пощастило, що пас був зроблений не у площину воріт. Пізніше голкіпер "Сокола" реабілітувався, зреагувавши на зрізку від власного захисника.

Коли на початку другого тайму Олександр Пустовіт з метра не влучив у ворота, здавалося, що футбольний Бог цього дня явно вболіває за "Ниву". Наступні хвилини додали прихильникам "Сокола" приводів для тривоги. Підопічні Віктора Концурака захопили ініціативу і створювати тиск на оборону суперників. Зрештою справа ледь не дійшла до того, що "Нива" опинилися попереду. Євген Миколаюк відмінним пасом організував Олександру Гаркавенку вихід тет-а-тет з голкіпером. Проте, один зі старожилів "Ниви" програв дуель Денису Толєбаєву. Схибив і зірковий новачок команди – Іван Сомов. Найкращий нападник чемпіонату Київщини-2018 з семи метрів пробив вище воріт.

Долю зустрічі вирішив епізод, який стався вже на останніх хвилинах. Дмитро Васильєв у центрі поля перехопив необачну передачу суперника. М’ячем заволодів новачок "Сокола" - Олександр Петрук, який стрімко ринув вперед. Біля штрафного майданчика нападника ціною фолу останньої надії на поле завалив захисник "Ниви", як результат – номінальні гості залишилися у меншості. До м’яча підійшов Віталій Ємельянов – і рикошетом від стінки відправив його під поперечину, 1:0.

Саме автор переможного голу був визнаний організаторами турніру – Києво-Святошинською районною федерацією футболу найкращим гравцем фіналу. А володарем призу найкращого голкіпера турніру став Ігор Байдак. Також відзначимо, що обслуговувала фінал суто жіноча бригада арбітрів в складі головного рефері Катерини Усової, асистентів Світлани Грушко та Анастасії Резнік, четвертого арбітра Марини Попаденко.

До речі, для "Сокола" це друга перемога на Меморіалі Чанових. Вперше команда з Михайлівки-Рубежівки виграла цей турнір в 2013 році, перегравши в фіналі "Чабани".

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Нива" (Бузова) 1:0
Гол:
Ємельянов 82

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →