closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Нараїв": ставка на досвід та новачків

ФК "Нараїв": ставка на досвід та новачків
Изменить размер a+ a-
822
0

ФК "Нараїв" з Бережанщини у заявку на новий сезон включив 17 футболістів, серед яких одразу одинадцять новачків.

Найвідомішим новобранцем команди з Бережанщини мабуть є 26-річний оборонець Вадим Цінчик, котрий минулоріч виступав за команду "Епіцентр" з Дунаївців (Хмельницька область) у чемпіонаті України серед аматорів (2 матчі, обидва – вийшов на заміну) та чемпіонаті Хмельницької області (14 поєдинків, 9-ть з яких в основному складі).

Має досвід виступів на професійному рівні 26-річний Сергій Дроздовський, котрий свого часу захищав кольори тернопільської "Ниви" (2010-11 рр. – 8 матчів).

Загалом головний тренер ФК "Нараїв" Богдан Васильович Дзюла вніс до заявки таких гравців (у дужках вказано команди, за які виступав футболіст у 2019 році):

– воротарі: Олександр Бачинський, Михайло Горіцький (ФК "Вишнівець");

– захисники: Вадим Цінчик ("Епіцентр" Дунаївці), Василь Кушнір, Олександр Клюс (ФК "Івачів"), Роман Кісіль ("Лісма" Шляхтинці), Ярослав Адамів, Петро Кривий (ДЮСШ Тернопіль), Михайло Павелко (ФК "Козова");

– півзахисники: Дмитро Миколишин ("Поділля" В. Березовиця), Сергій Дроздовський (ФК "Івачів"), Петро Тригук ("Колос" Вишгородок), Андрій Вайда (ФК "Зарубинці"), Володимир Онуфреїв, Михайло Карпа;

– нападники: Андрій Кульчицький ("Вся Україна – Колос"), Богдан Дзюла.

Очікується у ФК "Нараїв" і ще один "зірковий" новачок. На міжнародний трансфер з Польщі очікує досвідчений півзахисник, котрий свого часу пограв у тернопільській "Ниві" та ФК "Тернопіль". Як тільки гравець отримає трансфер, ми одразу оприлюднимо його прізвище.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →