closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
Реєстрація
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Поділля" (Васильківці): хоростківсько-вишнівецькі новачки

"Поділля" (Васильківці): хоростківсько-вишнівецькі новачки
Джерело фото:
кнопка переходу
Змінити розмір a+ a-
863
0

Учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Поділля" з Васильківців (Гусятинський район) провів заявку на новий футбольний сезон. До неї потрапило 20 гравців, серед яких восьмеро новачків.

Одразу троє новобранців перейшли до "Поділля" з хоростківської "Зорі". Найвідоміший з цієї трійці – нападник Роман Мельник, котрий у сезоні-2019 став кращим бомбардиром першої обласної ліги, а в чемпіонаті області 2017 року визнаний кращим гравцем вищої ліги, виступаючи за великогаївський "Агрон". Також із "Зорі" прийшли півзахисники Роман Жига та Богдан Гевчук.

Ще два футболісти поповнили склад "Поділля", перейшовши з ФК "Вишнівець". Це – оборонці Назар Бондарук та Михайло Вітерук. Більш відомий тернопільським любителям футболу останній, котрий був капітаном вишнівецької команди та майстром виконання штрафних ударів. Однак він отримав важку травму і сезон-2018 собі до активу не заніс. Також варто звернути увагу на ще одного новачка Вадима Гондза, який у минулому сезоні став чемпіоном у першій обласній лізі в складі заліщицького "Дністра". Півзахисника Володимира Гриба умовно можна віднести до новобранців "Поділля", адже він минулий чемпіонат розпочав у складі васильківської команди, однак згодом перейшов грати за колектив з Івано-Франківщини – "Бексид" з Надвірної. Тепер знову повернувся до "Поділля". І, насамкінець, останній новачок колективу з Васильківців Віталій Тригуба, що прийшов з професійного ФК "Нива" (Тернопіль). Однак, щоб говорити, що Віталій там здобув великого професійного досвіду – не варто, адже він лише в двох поєдинках виходив на заміну і в загальному провів на футбольному полі всього дві хвилини.

Отож, головний тренер "Поділля" Володимир Михайлович Пушкаренко вніс до заявки таких футболістів (у дужках назва команди, за яку гравець виступав у минулому сезоні):

– воротарі: Юрій Зянько;

– захисники: Назар Бондарук (ФК "Вишнівець"), Михайло Вітерук (ФК "Вишнівець"), Вадим Гондз ("Дністер" Заліщики), Богдан Іванців, Михайло Коваль, Віктор Ковальчук, Ігор Муравський, Володимир Пушкаренко;

– півзахисники: Ігор Бадло, Автанділ Гвіанідзе, Богдан Гевчук ("Зоря" Хоростків), Володимир Гриб ("Бескид" Надвірна), Роман Жига ("Зоря" Хоростків), Дмитро Сиротюк, Віталій Тригуба ("Нива" Тернопіль), Іван Цимбалістий;

– нападники: Андрій Баліцький, Ігор Козелко, Роман Мельник ("Зоря" Хоростків).

Джерело новини:
кнопка переходу
Оцініть матеріал
Поділитися

Рейтинг букмекерів

4500 грн + 100FS
Забрати подарунок →