closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Визначилися фіналісти Меморіалу Кирсанова

Визначилися фіналісти Меморіалу Кирсанова
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1046
0

Аматори з Пустоварівки завоювали путівку на завершальну стадію Меморіалу Кирсанова в особливо важкій боротьбі з "Меркурієм".

Сьогоднішній поєдинок у Вишневому виявився складним для футболістів, арбітражу і нервовим для команд. Ініціативою володіли переважно цьогорічні новачки чемпіонату Київщини. Вони вели перед з двом’ячевою перевагою вже на початку другого тайму. Лік голам повів яскравий атакувальний гравець Зозуля. Хомин ефективно подав кутовий, Здебський легким дотиком подовжив політ м’яча, а бомбардир невідпорним ударом буквально вгатив шкіряного в сітку.

До і після цього моменту могли забивати обидві команди. Не вистачило, однак, або влучності, або холоднокровності Степанюку, Бойку та Старгородському. Зате на висоті становища в кількох епізодах опинявся голкіпер Бондаренко. Найкращий гравець минулорічної першості Київщини буквально врятував одноклубників "Колоса" від особливих неприємностей віртуозною майстерністю на останньому рубежі. Ближче до середини другого тайму не виручив і він. Цікаво, що гол престижу для столичних студентів провів у веремії біля чужих воріт штатний голкіпер "Меркурія" Міхеєв, який вийшов на заміну польового гравця.

Уже після цього гра й набула надмірно жорсткого характеру, почастішали грубощі й апеляції, арбітр навіть змушений був зупиняти матч. Наприкінці знову віртуозно зіграв Бондаренко, а Бугаєнко зі Здебським, організувавши стрімкий контрвипад, не матеріалізували слушної нагоди в конче потрібний за складних обставин гол.

До речі, й другий м’яч "Колос" забив у результаті блискавичного переходу з оборони в атаку на зустрічному курсі. Бичков ефектно вивів у прорив Куроченка, той промчав флангом і зручно передав м’яча Кацалапу, а вже молодий нападник розважливо змусив капітулювати голкіпера "Меркурія" бездоганним ударом зблизька.

КОЛОС (Пустоварівка) — МЕРКУРІЙ (Київ) — 2:1 (Зозуля, 31, Кацалап, 48 — Міхеєв, 59).

Бондаренко, Бойко-к, Масюк (Петрик, 57), Морозов (Коваленко, 37), Вдовика, Старгородський (Бичков, 46), Степанюк, Кацалап (Бугаєнко, 64), Зозуля, Здебський, Хомин (Куроченко, 46). Тренер Олексій Кривошеєв.

Шутковський, Сахно (Матвієнко, 87), Двалі-к, Михайленко (Колесник, 50), Ільченко (Романенко, 73), Захарченко (Пічугін, 44), Хруль, Заїка (Левицький, 76), Кравченко (Подоль, 65), Гида, О.Ярмак (Міхеєв, 52). Тренер Олексій Яценко.

Другий півфінальний матч Меморіалу Кирсанова завершився в Ірпені тріумфом гостей. "Кудрівка", навіть зігравши на хорошому рівні зазнала важкої поразки на своєму полі. На жаль, це був поганий вечір для досвідченого воротаря Сабатюка. Хлопці з житомирських Ставків, серед яких особливо виокремлювалися недавні зірки бзівського "Авангарда" Головатенко та Панфілов, уміло скористалися перевагою в ігровій мобільності та вищою командною швидкістю. Головатенко вистрілив дуплетом і довів свою перевагу над опонентом у гонці снайперів до двох результативних ударів. А Панфілов, історичний лідер стрільців чемпіонату Київщини, відзначився четвертим голом на цьогорічному Меморіалі Кирсанова.

Показово, що Головатенко, який раніше не мав яскравої слави бомбардира, забивав у всіх шести турнірних матчах. Нагадаю, що тренує "Полісся" також наш земляк із Щасливого Сергій Карпенко.

Відтак аматори зі Ставків уже вдруге виступлять у фіналі Меморіалу Кирсанова. 2017 року саме вони завоювали головний приз, обігравши на завершальній стадії вишгородський "Діназ".

ПОЛІССЯ (Ставки) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 5:2 (Головатенко, 14, 69, Шевчук, 23, Панфілов, 55, Заїка, 87 — Самар, 4, Миколайчук, 19, у свої ворота).

Арбітри Олександр Титов — Дмитро Подвальний, Світлана Грушко.

Спостерігач арбітражу Євген Павленко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →