closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Колос" (Пустоварівка) - переможець Меморіалу Кирсанова

"Колос" (Пустоварівка) - переможець Меморіалу Кирсанова
Изменить размер a+ a-
1008
0

Цьогорічні фіналісти зіграли в обережний і значною мірою закритий футбол. Обидві команди подбали насамперед про захист, щільно "зачинивши" фланги, і зосередили максимум атакувальних зусиль на контратаках обмеженим ігровим ресурсом. Але й за цих умов аматори, що не пізнали гіркоти поразки на попередніх стадіях, були вельми близькими до бажаного взяття чужих воріт уже в першому таймі. "Полісся" могло забити майже одразу після початку, коли подача кутового та наступний удар з другого поверху були нейтралізовані поперечкою за спиною Бондаренка. "Колос" відповів унікальним за красою виконання пострілом Скорохода — у падінні через себе — ближче до кінця стартової половини, але каркас витримав і цей удар.

Другий тайм активніше, якщо не сказати точніше — агресивніше, започаткували молодші та мобільніші гості з Житомирщини. Вони затисли пустоварівців хвилин на двадцять, однак постійне нагнітання тиску матеріалізувати в яскраві моменти так і не змогли. А потім спрацював тренерський задум опонента: "Колос" терпляче вистояв, одночасно вимотавши й "Полісся", а потім кинув у бій молодий наступальний запас, підтриманий ще й футбольним гросмейстером Бичковим. Якраз Бичков, обігравшись хрестоматійною стінкою з прудконогим Здебським, допоміг останньому відзначитися голом. Сашко увірвавшись до володінь Яковчука з лівого флангу, несподівано для голкіпера невідпорно вдарив у ближній кут. "Полісся" знітилося, тепер уже "Колос" ефективно контролював перебіг подій і під завісу Здебський, отримавши передачу Куроченка з флангу, розважливо подвоїв результат.

Двадцять два Меморіали Кирсанова мають відтак двадцять двох переможців. Андрій Засуха, урочисто вручаючи нагороди безпосереднім учасникам останнього турнірного матчу в супроводі своїх найближчих помічників — Євгена Євсеєва та Григорія Піцика (допомагали їм авторитетні вишнівці Валерій Чалий, Віктор Кіріченко та Валерій Душко), привітав обидві команди з очікуваним поверненням до гри і побажав усім не хворіти. "Ви потрібні футболу, як і футбол потрібний усім нам", — наголосив очільник Київської обласної асоціації футболу.

Спеціальну відзнаку найкращого гравця турніру отримав пустоварівець Олександр Здебський, а князем стрільців став Андрій Головатенко зі Ставків.

ПОЛІССЯ (Ставки) — КОЛОС (Пустоварівка) — 0:2 (Здебський, 76, 89).

Яковчук, Ярмак (Заїка, 90), Момотенко, Миколайчук, Чеботар (Дудар, 90+2), Балацький, М.Крайовий-к (Желізняк, 80), Кучерук, Шевчук (Масальов, 65), Панфілов, Головатенко. Тренер Сергій Карпенко.

Бондаренко, Бойко, Петрик, Морозюк (Руденко, 90+2), Вдовика, Скороход-к, Степанюк, Хомин (Здебський, 58), Зозуля (Бугаєнко, 79), Старгородський (Куроченко, 65), Кацалап (Бичков, 58). Тренер Олексій Кривошеєв.

Арбітри Владислав Кононов — Тарас Чопілко, Олексій Дубовий — Віктор Аврамчук.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →