closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Лопушанський: "З нами теж непросто грати"

Василь Лопушанський: "З нами теж непросто грати"
Изменить размер a+ a-
484
0

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу головний тренер ФК "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір), який повернувся в елітний обласний футбольний дивізіон, Василь Лопушанський розповів про стан справ у своїй команді.

ПРО ЗАВДАННЯ НА ЦЬОГОРІЧНИЙ СЕЗОН. – Про завдання і плани на цей сезон говоритимемо з керівництвом, коли відновляться змагання. Наразі ми до 20-го липня розпустили хлопців. Я просив їх індивідуально підтримувати власну фізичну форму, адже рано чи пізно футбол повернеться, тож треба завжди бути напоготові, постійно працювати над собою. Лише під час поєдинків можна буде сказати, в яких кондиціях вони перебувають.

Нас очікує непроста чвертьфінальна гра турніру пам'яті Ернеста Юста проти "Юності" з Верхньої та Нижньої Білок. Чинний чемпіон обласної Прем'єр-ліги приймає чинного переможця Першої ліги Львівщини – це цікаво. Побачимо, чого варта наша команда і наскільки готова до виступів у "прем'єрці". "Юність", "Миколаїв", "Демня-Фенікс" – фінансово потужні команди. В їхньому складі є гравці, які понюхали пороху на професіональному рівні. З цими колективами важко конкурувати в боротьбі за медалі. Також суттєво підсилився "Самбір".

Цьогоріч чемпіонська гонка буде складною. З нами теж непросто грати, однозначно боротимемося за потрапляння в першу п'ятірку. Я завжди вимагаю максимуму від своїх підопічних, по-іншому не вмію. Наш президент Ярослав Француз і віце-президент, міський голова Старого Самбора Ігор Трухим вкладають у ФК "Кар'єр-Дністер" серйозні кошти, тому очікують від футболістів перемог.

ПРО КОМПЛЕКТАЦІЮ КОМАНДИ. – Ми зберегли кістяк команди, яка базується на місцевих вихованцях. Перед стартом сезону до нас, зокрема, приєдналися гравці "Самбора". Прізвищ наших новачків зараз не називатиму. Звісно, Прем'єр-ліга Львівської області значно сильніша, ніж Перша ліга Львівщини. Відповідно на новому рівні нам іще потрібні підсилення. Хто прийде і на які позиції, а хто залишить команду – визначатимемо в ході матчів Меморіалу Юста й товариських ігор.

ПРО МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ДОМАШНІХ ПОЄДИНКІВ. – Наскільки мені відомо, на стадіоні в Старому Самборі встановлюють пластикові сидіння. В Торчиновичах треба привести до ладу роздягальні. Де саме ми гратимемо цього сезону – побачимо. Прийматимемо рішення одразу після відновлення футбольних змагань.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →