closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Хмельницької області. 3-й тур. Далі без "Енергетика-Миклуш"

Чемпіонат Хмельницької області. 3-й тур. Далі без "Енергетика-Миклуш"
Изменить размер a+ a-
1024
0

У чемпіонаті Хмельницької області пройшли матчі 3 туру. Утім, для однієї з команд першість так і не розпочалася. Маємо на увазі нетішинський "Енергетик-Миклуш".

Нагадаємо, перші два матчі цієї команди, яка виступає в групі 1, були перенесені через карантинні обмеження в Нетішині. "Вже сьогодні можемо говорити, що "Енергетик-Миклуш" цього сезону не зіграє в чемпіонаті області, - каже заступник голови Хмельницької обласної асоціації футболу Микола Кузнецов. – Більшість гравців цієї команди – працівники атомної, і через карантинні обмеження вони не можуть брати участь у чемпіонаті. Тому "Енергетик-Миклуш" так і не вийде на старт змагань, а в групі 1 за дві путівки до наступного етапу змагатимуть п’ять команд".

Отож, минулими вихідними команди зіграли свої чергові матчі. Так, ФК "Антоніни" в Теофіполі здолали "Іскру" з рахунком 5:1. А шепетівський "Лісівник" вдома поступився старокостнятинівському "Цукровику" з рахунком 1:0, який очолив турнірне становище в групі. Утім, білогірська "Перлина Поділля", в якої шість очок, як у "Цукровика", зіграла на один матч менше.

"Іскра" Теофіполь – ФК "Антоніни" 1:5 (0:1)
Голи:
Мартинюк (52) – Коротаєв (43), Колеснік (53), Оцалюк (79), Комарівський (80), Диняк (81).

"Лісівник" Шепетівка "Цукровик" Старокостянтинів 0:1 (0:1)
Гол: Нехаєнко (25).

Турнірна таблиця

У групі 2, в якій після двох турів стовідсотковий результат мали старосинявська "ОТГ" та красилівський "Случ", центральним матчем 3 туру мав стати саме матч між цими командами. Але його перенесли на пізніший термін. Цим скористалася "Еліта" з Пасічної, яка здолала ФК "Меджибіж" з рахунком 8:1, яка впритул наблизилася до лідерів. В "Еліти" тепер 5 очок. Першу перемогу в чемпіонаті здобула "Нива" з Летичева, яка в Деражні переграла "Олімп" з рахунком 2:1.

"Еліта" Пасічна – ФК "Меджибіж" 8:1 (4:1)
Голи: Глаз (5, 27, 59), Соловей (34), Тімофєєв (38), Бармак (67), Василишин (72, 80) – Блонський (7). На 21 хв. Бармак ("Еліта") не реалізував пенальті.

"Олімп" Деражня – "Нива" Летичів 1:2
Голи: Романов (61) – Микуш (10, 70).

Турнірна таблиця

У групі 3 лідери здобули свої перемоги. Так, "ЛМП-Патріоти" з Деражні в Ярмолинцях переграли "Евеліну" з рахунком 6:1, а "Сокіл" з Соколівки в Новій Ушиці переграв "Агробізнес" 2:1. Тепер у "Сокола" та "ЛМП-Патріотів" по 7 залікових балів. Ще один матч пройшов у Городку, де місцева "Вікторія" переграла "Колос-ОТГ" з Дунаєвець – 3:1.

"Агробізнес" Нова Ушиця – "Сокіл" Соколівка 1:2 (1:0)
Голи: Жучковський (20) – О.Семенюк (59), Д.Сметана (86).

"Вікторія" Городок – "Колос-ОТГ" Дунаївці 3:1 (1:1)
Голи: Зубик (31, 73), Бедратий (63) – Борщун (16).

"Евеліна" Ярмолинці – "ЛМД-Патріоти" Деражня 1:6
Голи: Стожик (10) – Падневич (30), Наконечний (44, 73), Халнєпєсов (67), Морочківський (71), Савчук (89).

Турнірна таблиця

Матчі наступного туру заплановані на 8-9 серпня. У групі 1 ФК "Антоніни" прийматимуть "Цукровик", а "Іскра" - "Перлину Поділля". У групі 2 "Случ" у Красилові зіграє з "Елітою", а "Нива" проведе свою гру в Меджибожі. "ОТГ" в Старій Синяві зіграє з "Олімпом". Матчем туру в групі 3 стане поєдинок у Соколівці, де "Сокіл" прийматиме "ЛМП-Патріотів". У Ярмолинцях "Евеліна" зіграє з "Колосом-ОТГ", а "Агробізнес" у Новій Ушиці прийматиме "Вікторію".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →