closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 1-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 1-го туру
Изменить размер a+ a-
1059
0

У неділю, 9-го серпня, відбудуться поєдинки першого туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.

Вони будуть зіграні без глядачів (!) на трибунах і з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Дорослі: 17:00. Стадіон Дрогобицького педагогічного університету.

Як і торік, "Юність" стартує в чемпіонаті матчем із дрогобицькою "Галичиною". Лише цього разу "білки" зіграють у гостях. Минулого сезону їм було непросто в Дрогобичі, де вони завдяки влучному удару Костянтина Деревльова вирвали мінімальну перемогу.

Без сумніву, дрогобичани старатимуться зіпсувати нерви підопічним Богдана Костика й цього разу. Традиційно в "Галичині" грають вихованці футболу Дрогобиччини, котрі викладаються сповна, відстоюючи честь рідного міста та району. Протистояти "Юності", яка перед стартом нового сезону підсилилася молодими й перспективними новачками, доволі непросто. "Хвостаті" завжди ставлять перед собою лише найвищі цілі і впевнено до них ідуть.

"Усі давно з нетерпінням очікували початку чемпіонату. Хлопці скучили за великим футболом. Готуємо до поєдинку футбольне поле, дотримуємося всіх процедур проведення ігор під час карантину. Розуміємо, що гратимемо проти чинного чемпіона Львівської області, команди професіонального рівня. "Юність" індивідуально сильніша, але завдяки організаційній грі і збалансованості складу команди ми намагатимемося дати бій супернику", – зазначив у коментарі інформаційному центру ЛАФ головний тренер "Галичини" Ігор ВИСОЧАНСЬКИЙ.

Непростого поєдинку очікує і його колега, наставник "Юності" Богдан КОСТИК: "Серйозно й з цілковитою відповідальністю підходимо до зустрічі з "Галичиною", яка вже повністю адаптувалася до обласної Прем'єр-ліги. Працюємо у звичному режимі. Буде цікава, напружена гра, з високим градусом емоцій".

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Миколаїв". Дорослі: 17:00. Стадіон імені Олега Русина, Новояворівськ.

Цього тижня в "Миколаєві" несподівано відбулися зміни на тренерському містку: команду залишив досвідчений Віталій Пономарьов, якого замінив його асистент Іван Шуга. Шузі допомагатиме багаторічний капітан миколаївського колективу, "устянський Лев", як його називають уболівальники, Григорій Коваль. Саме вони готують чинного срібного призера до зустрічі з новояворівським "Гірником".

Амбітні миколаївці прагнуть не лише вдало стартувати в чемпіонаті, а й реабілітуватися за нещодавню прикру поразку СКК "Демня-Фенікс" у серії післяматчевих пенальті фіналу Меморіалу Ернеста Юста.

"Ми боремося за перше місце в підгрупі, тому гратимемо лише на перемогу. Тренуємося тричі на тиждень. На жаль, наразі травма коліна в нашого нападника Назара Цюпки. Невдовзі лікарі його оглянуть і скажуть, коли він зможе нам допомогти. "Гірник" – хороша команда, в якій чимало молодих виконавців. У Новояворівську було тверде футбольне поле, що ускладнювало гру. Наскільки я чув, там зараз оновили газон. Думаю, все буде добре", – наголосив Іван ШУГА.

Компліменти супернику зробив і головний тренер "Гірника" Дмитро КОНДРА: "Миколаїв" – один із футбольних топ-колективів Львівської області з великою кількістю досвідчених гравців, із власним стилем і добре поставленою грою. Очікуємо хорошої гри, непоступливої боротьби, Фактор домашнього поля повинен принести нам позитивний результат. Принагідно вітаю Грицька Коваля з тренерським дебютом!".

"Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір) – СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир). Дорослі: 17:00. Стадіон "Дністер", Старий Самбір.

Чинний переможець Першої ліги Львівської області з Торчиновичів і Старого Самбора, який повернувся у Прем'єр-лігу Львівщини, прийматиме в рідних стінах тріумфатора цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста – об'єднану команду Демні і Підмонастиря.

Господарі серйозно готуються до домашньої дуелі з маститим суперником. Це підтвердив головний тренер "Кар'єра-Дністра" Василь ЛОПУШАНСЬКИЙ: "Хлопці готові дати бій "Демні-Феніксу". Так, це доволі сильний суперник, але і в нас у команді є досвідчені гравці, котрі понюхали пороху в обласній "прем'єрці", зокрема досвідчений голкіпер В'ячеслав Левицький, Віталій Теплий, Назарій Малецький із Самбора. Ми зберегли кістяк команди, що базується на гравцях зі Самбірщини і Старосамбірщини. Доводитимемо на футбольному полі, що з нами непросто грати. Після стартової зустрічі визначимося з планами на цей сезон".

Попри статус новачка, гості уникають недооцінки суперника.

"Команда з Торчиновичів і Старого Самбора здебільшого складена з досвідчених гравців, котрі пограли на високому рівні. Після переможного фіналу турніру пам'яті Ернеста Юста ми відповідально готуємося до зустрічі з ФК "Кар'єр-Дністер", провели декілька тренувань, зокрема у плані відновлення. Потрібно донести до футболістів, що цей чемпіонат швидкоплинний, відповідно в жодному разі не варто губити очки. Одним із факторів, який може вплинути на матч, є погода, адже на неділю обіцяють спеку. Старт чемпіонату – свято для команд і вболівальників, які вже добряче засумували за футболом", – зазначив головний тренер СКК "Демня-Фенікс" Степан МИХАЛЬЧУК.

ЛСК "Погонь" (Львів) – ФСК "Самбір". Дорослі: 17:00. Стадіон "Гарт/Трудові резерви", Львів.

Зустріч команд, які торік до останнього вели боротьбу за потрапляння в першу п'ятірку. В підсумку її виграла "Погонь". Наразі це найвище досягнення львів'ян в обласній Прем'єр-лізі. Можна не сумніватися, що обидві команди наполегливо боротимуться за вихід із підгрупи. Особливо цікаво поспостерігати за "Самбором", який цього року повністю оновив свій склад.

"Я не стежив за змінами в "Самборі". Знаю лише, що там новий головний тренер. Вони намагалися переманити і декого з наших гравців. Усі в обоймі, всі тренуються. Ми просто гратимемо у футбол, завжди виходитимемо на футбольне поле з налаштованістю лише на перемогу і впевненістю у власних силах. Якщо так буде, тоді з'явиться позитивний результат", – наголосив наставник "Погоні" Віталій ЛОБАСЮК.

Свого роду "темною конячкою" для самбірчан є і "Погонь". Так, головний тренер "Самбора" Володимир ПІДКІПНЯК зазначив: "У нас відсутня інформація про нашого найближчого суперника. Знаємо лише, що вони довго не тренувалися. Готуємося у звичному режимі, ладнаємо організаційні моменти, зокрема щодо заявки футболістів. У нас є травмовані, не називатиму їхніх прізвищ. Загалом усі перебувають у повній бойовій готовності. Головне для нас – не перегоріти під час гри. В нас нова команда, розуміємо, що буде важко. Хочемо вийти до наступного етапу, де гратимемо в міру наших можливостей".

"Юність" (Гійче/Куликів) – СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів). Дорослі: 17:00. Стадіон "Арена Куликів", Куликів.

Футбольні команди Куликова і Жидачева повернулися в Прем'єр-лігу Львівської області. Зрозуміло, що кожен із них хоче відзначити це повернення перемогою у стартовому турі.

Наставник "Юності" (Гійче/Куликів) Руслан БРУНЕЦЬ сказав: "Наразі ми вирішуємо проблеми із заявками футболістів. Приємно, що нарешті розпочнеться обласний чемпіонат із футболу. Ми старатимемося вигравати в кожному матчі й боротися за призові місця. Тим паче, в нашій команді зібралися гравці-максималісти, які не люблять і не вміють програвати. Щодо "Пульса-Авангарда": нещодавно ми зіграли з ними спаринг, у якому перемогли з рахунком 3:2. Було непросто. Команда з Жидачева справила на нас хороше враження. Тут чимало молодих, перспективних виконавців, дехто з них пройшов школу львівських "Карпат". Вони легкі, добре бігають, уміло використовують передачі. Побачимо, як буде в чемпіонаті".

Його опонент на тренерському містку Володимир САПУГА очікує гарячої боротьби в неділю: "Всі щасливі, що нарешті чемпіонат розпочався, адже важко готуватися півроку й не знати, коли і в якому форматі відбудуться змагання. Ми мріяли грати у Прем'єр-лізі Львівщини. Наша мрія здійснилася. Ми зробили відповідні підсилення команди. В першому прем'єрліговому сезоні прагнемо насамперед закріпитися на новому рівні. Їдемо в Куликів за перемогою. Шанси команд 50 на 50. Чекаємо бойової гри! На мою думку, переможе той, хто буде краще готовий психологічно".

Матч "Корміл" (Давидів) – ДЮШ "Львів" запланований на 19-те серпня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →