closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Нива" (Бузова) - перший фіналіст Меморіалу Чанових

"Нива" (Бузова) - перший фіналіст Меморіалу Чанових
Изменить размер a+ a-
336
0

Минулорічний переможець - "Сокіл" зупинився за крок від вирішального матчу. У першому півфіналі турніру підопічні Олега Самченка у Бузовій поступилися "Ниві". Дива не сталося. Саме так коротко можна описати розвиток подій у матчі. "Нива" з огляду на свої потужні фінансові можливості і відповідний підбір футболістів вважалася явним фаворитом поєдинку. Цей статус бузівчани підтвердили вже на 12-й хвилині: один із найкращих нападників Київщини Іван Сомов заробив пенальті, а капітан "Ниви" Євген Миколаюк з 11-метрової позначки переграв голкіпера "Сокола" Сергія Сафронова.

Підопічні Олега Самченка пішли вперед, намагаючись відігратися. Команда з Михайлівки-Рубежівки мала підстави для отримання пенальті у ворота суперника: захисник "Ниви" у боротьбі наступив на ногу Михайлу Валазі, але цей епізод, на жаль, не помітив арбітр матчу. Найкраща нагода відігратися була у Нікіти Бойченка. На 25-й хвилині фланговий захисник виконав перспективний штрафний удар – пробив сильно, але неточно. У відповідь "Нива" забила вдруге. Нехитра атака правим флангом завершилася подачею у штрафний майданчик, звідки Андрій Зозуля головою переправив м’яч у ворота.

По перерві "Нива" продовжувала більше володіти м’ячем і грати першим номером, а "Сокіл" вишукував свої нагоди у контратаках. Певна інтрига у матчі і надія команди з Михайлівки-Рубежівки уникнути поразки зберігалася до 79-ї хвилини, коли господарі забили втретє – відзначився злий геній "Сокола" Денис Скепський (у попередній зустрічі команд колишній улюбленець Андрія Кобелєва в московському "Динамо" оформив хет-трик).

На останніх хвилинах "Сокіл" мав шанси забити бодай гол престижу. Проте, Олександр Сіренко не встиг на розрізну передачу Ігоря Байдалука, а удар Юрія Сапоненка зі штрафного парирував голкіпер. Натомість, Дмитро Ширай забив гол-близнюк з третім голом у ворота "Сокола", виорситавши націлену передачу від Сергія Зуєвича. Таким чином "Нива" взяла впевнений реванш за поразку у фіналі минулорічного Меморіалу Чанових і за тиждень зіграє у вирішальному матчі з переможцем пари SC "Гатне" – "Софія" (Софіївська Борщагівка). Цей матч відбудеться 21 квітня о 19.00 на СКК "Софіївський" в Софіївській Борщагівці.

"Нива" (Бузова) – "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) 4:0 (2:0)
Голи:
Є.Миколаюк (12, пенальті), А.Зозуля (26), Д.Скепський (79), Д.Ширай (81)

Меморіал Чанових. 1/2 фіналу. 18.04, 17.00. "Бузова Арена".

Арбітри: О.Піхур (Київ), Д.Авдишев (Київ), А.Дмитренко (Вишневе)

"Нива": Сітало, Кот, Гаркуша, Шуліпа (Ємельянов,46), Миколаюк (Зуєвич,46), Загалевич (Ширай,66), Зозуля (Коропецький,46), Самотуга (Скепський,46), Скляренко (Пилявський,46), Сергієнко (Коба,66), Сомов (О.Гаркавенко,82). Тренер Віталій Ємельянов

"Сокіл": Сафронов, Бойченко, Фільчаков, Пустовіт (Скаскевич, 78), Андрейчіков (Сапоненко, 65), Валага, Васильєв (Ігвенагу, 80), Байдалук, Сіренко, Бойко (Сорока, 75), Сухенко. Тренер Олег Самченко

Попереджені Сітало (Н), Бойченко (С)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →