closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Артур Карноза - игрок видниковского "Темпа"

Артур Карноза - игрок видниковского "Темпа"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
477
0

Відниківський "Темп" повідомив про підписання півзахисника Артура Карнози. Умови контракту не розголошуються.

У "Темп" мене покликав Олег Маїк, з яким ми колись грали разом у "Минаї". Я погодився. Наставник "темпівців" Василь Леськів одобрив моє рішення. До цього я виступав за "АГРО-КМР" із Троїцького в Суперлізі Дніпропетровської області.

 

Мені цілком комфортно в "Темпі", все подобається, наша команда має серйозні амбіції. Декого з хлопців знаю ще з часу, коли я виступав за львівські "Карпати". Цікаво спробувати себе у Прем'єр-лізі Львівщини, адже це сильний чемпіонат із боєздатними командами, – розповів Карноза клубній пресслужбі.

Карноза – вихованець дніпровського футболу. За його плечима чималий досвід виступів на професіональному рівні у Прем'єр-лізі України за такі команди як "Дніпро" (Дніпропетровськ), ПФК "Севастополь", "Карпати" (Львів), "Чорноморець" (Одеса). Також грав за "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка), ФК "Минай", "Альянс" (Липова Долина).

З 2005-го викликався до юнацьких збірних України різних вікових категорій, за які неодноразово відзначався забитими м'ячами. Чемпіон Європи 2009-го року у складі збірної України U-19. Захищав кольори молодіжної збірної України U-21.

"Темп" представляє село Відники та виступає в Прем’єр-лізі Львівської області.


 

 

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →